OM DO-MO

FOKUS PÅ DET SOLIDE,
GAMLE HÅNDVÆRK

Do-Mo er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti,
et økonomisk sikkerhedsnet for private kunder.


DO-MO ER EN UNG VIRKSOMHED MED FOKUS PÅ DE SOLIDE GAMLE HÅNDVÆRK


DO-MO blev grundlagt i 2015 af tømrermestrene Casper Dollas og Lasse Møller. Tilsammen har de over 30 års erfaring med godt håndværk. DO-MO klarer alle bygnings- og håndværksopgaver selv eller gennem deres faste netværk af de bedste danske håndværksmestre.

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de æstetiske og håndværksmæssig bedste løsninger, og hvad de koster.

BYGGERIET ER ANSVARLIG FOR EN STOR DEL AF SAMFUNDETS SAMLEDE ENERGI- OG RESSOURCEFORBRUG


For DO-MO og for en stigende del af vores kunder er det derfor vigtigt, at alle løsninger er så bæredygtige som muligt. Det gælder om at bruge fornybare ressourcer, som har krævet mindst mulig energi til fremstilling, ligesom alle bygningsløsninger skal være maksimalt energieffektive.

Vi rådgiver vores kunder om valg af bæredygtige materialer og energioptimering inden for de givne budgetter.

Ring til os på 71 99 71 41

Om de to grundlæggere

Klik på Casper eller Lasse

CASPER DOLLAS

Stifter & Tømrer

Jeg blev færdiguddannet tømrer i 2003. Jeg valgte den uddannelse og det erhverv, fordi jeg havde oplevet min far som tømrer og fordi jeg selv altid har været god til og holdt af at bruge mine hænder. Da jeg var færdig, blev jeg ansat i mit lærefirma og arbejdede der i 5 år. Da de 5 år var gået, arbejde jeg i fire forskellige firmaer. Efter fem år med skiftende arbejdspladser, besluttede jeg, at ville prøve at have mit eget tømrerfirma. Jeg startede Do-Mo Entreprise sammen med Lasse, fordi vi alligevel samarbejdede meget om større opgaver. Det gjorde det enklere og blev en bedre oplevelse for os selv og vores kunder, da vi besluttede at starte et fælles entreprenørfirma. Det vigtigste for mig, som selvstændig håndværker er, at kunderne får det, som de har betalt for og at vores arbejde har skabt værdi for dem. Godt håndværk er, når vores arbejde skaber glæde og værdi for kunderne.

LASSE MØLLER

Stifter & Tømrer

Jeg blev færdig som tømrer i 2005. Jeg valgte at blive tømrer, fordi jeg altid har været god til og glad for at arbejde med mine hænder. Før jeg stiftede Do-Mo Entreprise sammen med Casper, arbejde jeg i større virksomheder og havde mit eget tømrerfirma fra 2011-15. Da Casper og jeg ed del gange med stor succes havde samarbejdet om større entreprise-opgaver, besluttede vi starte et entreprenørfirma sammen. Det vigtigste for mig, i mit daglige virke med Do-Mo Entreprise er, at vores kunder har tillid til os og får det, de betaler for. For mig betyder ”godt håndværk”, at man går helt ned og er grundig i de små detaljer – og man leverer et stykke arbejde, som man er stolt af at vise frem til andre.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger