Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem

Do-Mo samarbejder med de bedste på market, alle vores montører har kurser i montering og rådgivning af vinduer og døre. Her på siden kan du få inspiration til dit nye vindue eller dør.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Skiftning

Hvilke

Hvorfor

Pris

Hvorfor skal man vælge at skifte gamle døre og vinduer ud?

Det skal man, hvis man gerne vil optimere energiforbruget i sit hjem. Når døre og vinduer bliver gamle, bliver de mindre tætte – og det betyder for manges vedkommende, at der er en del energispild. Med andre ord begynder man at ”fyre for gråspurvene”. Noget af varmen går altså tabt, og det betyder jo, at man blandt andet spilder penge på noget varme, man ikke selv nyder godt af.

Derfor er der både en miljømæssig fordel og en økonomiske fordel i at lade sine døre og vinduer skifte ud.

Hvilke typer døre og vinduer findes der – og hvilke typer egner sig bedst til hvad?

Først og fremmest er der stor forskel på, om man skal have udskiftet sine udendørs eller indendørs døre. Forskellen på de to typer døre er både, hvad angår materialer, økonomi og i forhold til hvor stort et arbejde – og hvor upraktisk – det kan være for boligejeren. Det handler naturligvis om, at noget materiale ikke egner sig til ”vind og vejr”. Men det handler også om, at når materialet skal være mere modstandsdygtigt, så er det dyrere at fremstille og at arbejde med. Til sidst er det også vigtigt at huske på, inden man går i gang med en større udskiftning, at der er stor forskel på – om end det er kortvarigt – at mangle en dør indenfor og at mangle en dør udenfor.

Hvorfor skal man vælge Do-Mo til at udskifte døre og vinduer?

Man skal vælge Do-Mo, hvis man ønsker en udskiftning af døre og vinduer, som fungerer. Når vi udskifter døre, bliver udskiftningen udført ordentligt og grundigt af fagfolk. Vi rådgiver og vejleder ordentligt om, hvad der bør udskiftes og hvad der ikke nødvendigvis bør udskiftes – så der ikke afskaffes noget unødigt. Samtidig kan det også være godt at vælge os til opgaven, hvis man gerne vil have faglig vejledning i forhold til, hvilke materialer man bør vælge sine døre og vinduer i – både i forhold til kvalitet og i forhold til, hvad der passer til bygningen og jeres behov.  Vi er ikke den billigste entreprenør på markedet, til gengæld er vi meget service-mindede og har et højt fagligt og professionelt niveau. For os er det vigtigt, at både vi og vores under-leverandører har god tid til dig som kunde – og til at udføre opgaven. Vi ønsker at levere et ordentligt og professionelt stykke arbejde. Vi vil nemlig gerne være kendt for god service, grundig faglig rådgivning og det gode gamle danske håndværk. Vælger man os som entreprenør, er man sikker på, at tingene bliver lavet efter krav og gældende lovgivning.

Vi opnår vores gode service og høje faglige standard ved to ting: Vi tager os god til at gøre vores arbejde ordentligt, uanset om vi taler med vores kunder eller udfører håndværksarbejdet. Og så ansætter vi og samarbejder med nøje udvalgte fagpersoner, som har samme høje professionelle standard og værdisæt, som vi hos Do-Mo Entreprise har.

Priseksempler

Vil du se, hvad udskiftning af din eller dine terrassedøre koster, så se vores prisberegner her.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.