Hvem er Lacuna?

Drømmen om at åbne sit hjem op og få naturen ind, er grobund for at Lacuna i dag producerer foldedøre i Langeskov på Fyn. At de er lavet til at holde i 30 – 50 år, er resultatet af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer og målet om at være den bedste foldedørsproducent i verden. Lacuna er grundlagt i 2006 af CEO Henrik Brunsø og manager Lars Holm.

 • Trin 1

  KONTAKT DO-MO
  Lasse Møller
  +45 71997141
  [email protected]

 • Trin 2

  MODTAG TILBUD
  Ud fra dine ønsker og vores faglige viden udarbejder vi et skræddersyet tilbud, med tegninger, mål og pris. Tilbuddet bliver sendt til dig via mail med vedhæftet brochure og testrapporter.

 • Trin 3

  GODKEND DETALJERNE
  Læs tilbuddet igennem og tjek specifikationerne samt det vedhæftede materiale. Opfylder tilbuddet dine ønsker, kontakt Do-Mo for bestilling med ønsket leveringstid.

 • Trin 4

  ORDREBEKRÆFTELSE
  Do-Mo sender en ordrebekræftelse med tid for produktionsstart og forventet levering. Efter gennemlæsning besvares ordrebekræftelsen med et ”OK” og ordren er frigivet til produktion.

 • Trin 5

  LEVERING OG FAKTURERING
  Når foldedøren er klar til levering, vil du modtage en faktura med billeddokumentation af din foldedør. Herefter vil du blive kontaktet for at aftale leveringstid. Vi leverer kun en Lacuna foldedørhvis der er nogen til at modtage foldedøren(e) på adressen.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 61 27 84 93.

Velkommen til en verden af muligheder

Efter mere end et årti i markedet er Lacuna kendt for sit unikke design og suveræne kvalitet. Det er resultatet af at alle i Lacuna er yderst fokuserede på at være verdens bedste på dette ene produkt.
Se mere i vores Brochure

Bolig

Kvalitet

Muligheder

Detaljer

Åben din bolig og oplev naturen både ude og inde

Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision er at skabe grundlag for trivsel, hygge og gode stunder på grænsen mellem inde og ude. Vi vil være de bedste til det vi gør – med fokus på, kvalitet, innovation og design. En foldedør er nemlig ikke bare en foldedør. Vi tilpasser vore produkter til dine individuelle ønsker, så de matcher vinduer og døre i dit hjem. En Lacuna foldedør er fremtidens hæve-, skydedør, blot med en meget større åbning og fleksibilitet. Med ambitionen om at lave verdens bedste foldedør
har vi fokus på sikkerhed, design og kvalitet med en levetid på 30-50 år

Kvalitet og design inde og ude

Efter mere end et årti i markedet er Lacuna kendt for sit unikke design og suveræne kvalitet. Det er resultatet af at alle i Lacuna er yderst fokuserede på at være verdens bedste på dette ene produkt. Vi mener, at vores hengivenhed til foldedøre skal
stemme overens med den passion og kærlighed mange mennesker investerer i deres hjem.

 

Tysk kvalitet Dansk design

Alle Lacuna produkter er designet og fremstillet på vores fabrik på Fyn. Her tænker vi design på dansk og kvalitet på tysk. Lacuna Foldedøre certificerede som verdens absolut mest tætte og velisolerende.

Foldedørene er fremstillet til at kunne fungere i temperaturer fra -50 og op til 60 grader, og vi har afprøvet modstandsevnen ift. vind og vand under orkanstyrke med hastigheder op til 280 km/ t. Lacunas produkter er designet til at holde i 30 – 50 år – og gerne flere.

På Teknologisk Institut udsættes produkterne for tests i forhold til ekstremt vejr, isolation og indbrud. Det gør vi for at give vores kunder tryghed overfor ekstreme vind og vejrforhold. Lacuna foldedøre er designet med dobbelte eller tredobbelte tætningslister og er certificeret til C3 kravene ift. indbrudssikring. Foldedørene lever dermed op til de allerhøjeste krav, herunder den britiske standard PAS 24.

* Testene fra Teknologisk Institut er dokumenteret på Lacunas hjemmeside.

Forestil dig mulighederne

Hvad hvis du havde muligheden for at forene din stue med din terrasse på få øjeblikke? Hvad hvis du kunne forvandle dit køkken til et udekøkken med en enkelt funktion? Og hvad hvis du kunne se fodboldkampen på dit TV i din baghave uden at flytte på andet end dine
fødder? Muligheder er præcis, hvad man får med Lacunas foldedøre. Den eksklusive anvendelse af naturligt eller modificeret hårdttræ, håndlavede hængsler, og dobbelt eller tredobbelt tætningslister, sikrer stabilitet og høj isoleringsevne. Vores løsninger giver dig nye muligheder for at åbne dit hjem på en helt ny måde.

Er du er interesseret i at åbne op til naturen i et hyggeligt, lille sommerhus, eller at udvide horisonterne i en øverste etages penthouse? Lacunas foldedøre giver dig muligheden for at være både inde og ude samtidig.

Det handler om detaljerne

Herunder kan du læse en dybere beskrivelse af vores detaljer

 

Miljøvenlig og Varmebehandlet træ

Ved malede produkter anvender Lacuna FSCcertificeret lamineret varmebehandlet bøgetræ fra Tyskland. Varmebehandlet bøg har en holdbarhed som teaktræ, dvs. klasse 1, som er træ, der holder næsten uendeligt. Varmebehandlet bøg kan ikke suge vand. Det medfører en isolationsevne der langt overstiger ikke varmebehandlede træsorter og medfører samtidig træet en fantastisk dimensionsstabilitet.

Dimensionsstabilitet er et af nøgleordene ved produktion af foldedøre. Derfor produceres Lacuna produkter ikke i træ-alu, som kan være en udmærket løsning for én enkelt eller to dørrammer i én karm. Problemerne med fyr, gran, lærk og andre mindre tunge træsorter opstår, når der er tre eller flere rammer i én karm. Lacuna Foldedøre står under meget forskellige klimatiske forhold. I Bergen i Norge eller på Færøerne kan det regne 250 dage eller mere om året, og andre steder regner det stort set ikke. Træets dimensionsstabilitet er derfor afgørende for en velfungerende foldedøre.

 

Streng undersøgelse og certificering

Ud over at efterleve industrielle standard tests, udfører Lacuna også egne ekstrem tests for fugtabsorbering, dimensions stabilitet og isolation  af foldedørene. Vi tester endvidere vores produkter hos tredjepart for at sikre fuld gennemsigtighed på produkternes ydeevne. Vi er derfor  stolte af at kunne kalde Lacunas foldedøre for verdens mest tætte foldedøre.

 

Grøn og Bæredygtig fremtid

Hos Lacuna interesserer vi os for miljøet. Isolering er derfor essentielt for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Du kan bygge et  lavenergihus, spare på varmeudgifter og CO2 med Lacunas foldedøre. Isoleringskapaciteten er væsentligt bedre end standarden.  Isoleringsværdien måles i ”Uw”, hvor et mindre tal betyder bedre isolering. Et normalt dobbeltrudet, energibesparende vindue har en Uw værdi på 1.2 til 1.5. Vores produkter, udstyret med sammenlignelige glas, har en Uw værdi ned til 0.7, hvilken betyder et 30% mindre energi  udslip.

 

Sikkerhed og design

Vores kunder kan føle sig trygge mod indbrud. Lacuna foldedøre er ophængt i overkarmen, har lås på alle døre og har ingen skidt samlende skinne ved bundkarmen. Glasset er limet i indefra, så en eventuel indbrudstyv ikke kan komme ind selvom dørene beskadiges. Vores smukt designede håndtag og hængsler er fremstillet af 18 mm. børstet syrefast rustfrit stål.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.