Solceller - DO-MO Entreprise
solvarme-anlaeg

Solceller

Hos DO-MO Entreprise går vi op i kvalitet, og vi samarbejder med en række af de bedste råvareleverandører.

På den måde er vores elektrikere sikre på at kunne levere et godt resultat hver gang.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Stand-Alone

Med et Stand-alone, eller Off-Grid som det kaldes, kan du blive helt uafhængig af el-nettet. Det fungerer ved at du får installeret batteripakker, som kan lagre den strøm, du ikke når at bruge i løbet af dagen. Uden en batteripakke vil du spilde en masse energi fra dit solcelleanlæg, da strøm fra solen ellers ikke vil kunne lagres. Så ville det meste af det sollys, som bliver opfanget, gå til spilde i løbet af dagstimerne, hvor mange er på arbejde. Dette er dog en stor investering, som kan tage lang tid at tjene hjem.

Tilsluttet El-net

Ønsker du ikke at investere i de dyre batteripakker, så kan du i stedet supplere med en tilslutning til el-nettet. Med en sådan løsning vil du kunne levere strøm til din udbyder, når solen skinner i løbet af dagen og du er på arbejde. Når mørket så falder på, vil der ikke være strøm at hente fra solcellerne, men til gengæld vil du kunne få strøm uden afbrydelser fra din udbyder.

Rådgivning

Det er vigtigt at sige om solceller, at hvor dit hjem er placeret og bygget, kan være afgørende for, om det vil være en god løsning for dig og din økonomi at få solceller. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og få rådgivning omkring solceller, og om de vil være fordelagtige for dig.

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer