Opsætning af gipsvæg

Gipsvægge bruges ofte til at opdele rum, da man nemt kan pille dem ned igen hvis man senere ønsker at rykke rundt. Mangler der en væg, og ønsker du en fleksibel løsning? Så lad DO-MO Entreprise opsætte en gipsvæg i din lejlighed eller din ejendom.

  • Montering

    En gipsvæg er nem at montere og nem at fjerne igen, hvis man ved hvordan det skal gøres. Vi har gjort det i mange år efterhånden, og du er sikret en god og solid montering af din gipsvæg af os.

  • Kvalitetsgips

    God gips kan være let at skaffe, men rigtig god gips kan alligevel være noget af en udfordring at få fingrene i. Vores mange års erfaring gør, at vi stort set udelukkende får den bedste gips af vores samarbejdspartnere, der også kender vores høje kvalitetskrav.

  • Skarp pris

    Vi ved præcist oftest næsten præcist, hvad det endelige resultat kommer til at koste, og hos os finder du ingen skjulte og hemmelige pålæg. Vi er stolte over vores ærlighed og vores kvalitetsbevidste udførsel til en god pris.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 61 27 84 93.

Gips

Hvorfor

Miljø

Do-Mo

Deadline

Pris

Hvad er gips og hvad bruges det til?

En gipsplade er slet og ret en plade af gips med papirmateriale på hver side, som holder gipsen på plads og giver en ensartet overflade. Siderne på pladen har kanter og er også ensartede. At gipspladerne er så ensartede og ”skarpe” gør, at de er nemme at få til at støde op til enten hinanden eller andre materialer, og de er derfor nemme at bruge til byggeri.

Der findes, naturligvis, mange forskellige typer af gipsplader. Fælles for dem er dog, at de enten er fremstillet af industrigips eller af naturlige gipssten. Ved fremstillingen støber man altså gipspladen af enten et biprodukt fra produktion af andre materialer eller af naturligt gips.

Gipsplader bruges i dag rigtig meget, især til skillevægge og lofter i al slags beboelse – både når vi taler om nybyggeri og renovering af ejendomme. Rigtig mange både lejligheder, rækkehuse, parcelhuse og villaer i dag har altså gipslofter og gipsvægge.

Hvorfor skal man vælge gips som byggemateriale?

Her hos Do-Mo anbefaler vi – og bruger derfor ofte – gipsplader som materiale til indendørs opgaver, fordi det har mange gode fordele. Først og fremmest er gips et godt materiale, hvis man ønsker brandsikkerhed i sin bygning eller sit hjem. Det vil altså sige, at gips er et brandsikkert materiale – og især er det fordelagtigt i forhold til brandsikkerhed at benytte gips i forbindelse med opsætning af skillevægge. Do-Mo er, som alle andre entreprenører og andre håndværkere, underlagt Bygningsreglementet af 01.07. 2017.

Herudover er gips som bygningsmateriale også et godt valg til brug ved skillevægge og nedsænkede lofter, fordi det også fungerer godt som lydisolerende materiale.

Det, du skal være opmærksom på i forhold til gipsplader er, at du skal benytte vådrumsgips til vådrum, såsom badeværelser.

Tænker du på miljøet, når du bygger?

I så fald er der endnu mere grund til at vælge gipsplader som byggemateriale. Når man taler miljøhensyn i byggebranchen dækker det mange forskellige ting. Det kan handle om indeklima, det kan handle om bæredygtighed i meget bred forstand, men det kan også være genbrug i konkrete situationer og meget andet. Hos Do-Mo tager vi naturligvis hensyn til miljøet, og i særdeleshed, hvis det er noget der har betydning for vores kunder. Og er det tilfældet, så kan vi især anbefale gips til indendørs byggeopgaver.

Gips er et bærdygtigt byggemateriale, som tilgodeser indeklimaet i dit hjem – og er energieffektivt. Herudover er gips et naturprodukt. Selv i industrigips er mere end 50% af materialet genbrug eller lavet af affaldsprodukter i forbindelse med fremstilling af andre produkter. Alt i alt; er du optaget af at vælge miljørigtigt, både for dig og familie men også kloden i øvrigt, så er gips et mere end udmærket valg!

Hvorfor du skal vælge Do-Mo Entreprise til at sætte dine gipsvægge eller -lofter op?

Først og fremmest, og det gælder alle typer byggeopgaver, skal du vælge os hos Do-Mo Entreprise, hvis det er vigtigt for dig med tillid til din entreprenør og du ønsker en konkurrencedygtig pris. Det vigtigste for os i mødet med vores kunde er, at du får tillid os og en god pris

Mere præcist, i forhold til gipslofter og gipsvægge, handler det om, at vi er en moderne virksomhed, som holder os opdateret i forhold til materialer og lovgivning, så du er sikker på at få den bedste rådgivning. På samme vis er vi også et entreprenørfirma, som har mange års erfaring med vores fag. Vi er en moderne virksomhed, men vi har også stor respekt for og engagement i det gode gamle håndværk.

Hvor hurtige er vi?

Når du har valgt os, går vi i gang med din opgave inden for 5 hverdage – ved hastesager inden for 24 timer.

Og når vi er i gang, kan du regne med, at vi bruger max 4 hverdage per rum, hvor der skal sættes gipsvægge og gipslofter op.

Priseksempler

Her får du et par priseksempler, så du kan få en fornemmelse af vores prisleje og hvad du kan forvente. Hvis du ønsker et tilbud, skal du endelig kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon – begge dele finder du her.

Nedsænket gipsloft: Priser fra 1.047 kr. per m2 inkl. levering af materialer og montering + moms

Gipsvæg med stål og to lag gips på hver side: Priser fra 1.047 kr. per m2 (inkl. levering af materialer og montering) + moms

Kraning af materialer til etagebyggerier: Kraning er på timeløn og begynder ved 1.047 kr. + moms – vi kraner materiale fra 2. sal og op

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.