Do-Mo hjælper dig med at vægle dit nye gulv

Trægulv på strøer, Svømmende gulve, Limede og sømmede gulve, Fugefrie gulve som beton, Flise-, klinke- og mosaikbeklædte gulve, gulvvarme, Plankegulve, silleben, klikgulve, parketgulve.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 61 27 84 93.

Nyt gulv

Gulvtyper

Hvrofor Do-Mo

Pris

Hvorfor skal man vælge at få lagt nyt gulv?

Der kan være flere årsager til at vælge at lægge nyt gulv. Ligesom med mange andre mulige udskiftninger i en bolig, kan valget handle om bedre økonomi og mindre energispild – her handler det især om opvarmning af boligen. Når man vælger at skifte gulv af disse grunde, vil udskiftningen dog handle mindst lige så meget om at isolere korrekt under gulvet. Udover disse praktiske grunde til at lægge nye gulve, handler valget i mindst lige så mange tilfælde om at få lagt et gulv, der passer bedre ind i husets byggestil eller ejerens ønsker om indretningsstil.

Hvilke typer gulve kan du få lagt hos Do-Mo?

Hos os i Do-Mo kan du få lagt lige det gulv, du vil. Vi rådgiver naturligvis gerne om dit valg af gulvbelægning, økonomi, vedligeholdelse af det nye gulv, husets byggestil og hvilke gulve der vil passe hertil. Primært vil vi her nævne klikgulv, parketgulv, plankegulv og sildebensparket. Disse er de mest gængse typer trægulv – de har hver deres styrker og svagheder. Der findes ikke én type gulvbelægning, som både er den billigste, flotteste, hurtigste at lægge og mest vedligeholdelsesfri. Derfor handler det om, eventuelt i samråd med os, at finde frem til hvilke elementer ved gulvet, der er vigtigst for dig.

Vi kan her hurtigt skitsere, at klikgulve generelt er billigere end de andre typer trægulve – også fordi de er nemmere og hurtigere at lægge. Parketgulve og plankegulv minder om hinanden – og er så alligevel ret forskellige. Når du vælger parketgulv, kan du ikke i lige så høj grad nyde godt af træets strukturer og aftegninger, som du kan ved et rigtigt plankegulv. Til gengæld har du ikke lige så stor risiko for bl.a. revner, når du vælger parketgulvet.

Det, der ligger under gulvet, er dog altid mindst lige så vigtigt, som den øverste gulvbelægning.

Hvorfor skal man vælge Do-Mo til at lægge sit nye gulv?

Du skal vælge Do-Mo til at skifte dit gulv, hvis du gerne vil have arbejdet gjort efter leverandørens anvisninger, så du kan være sikker på et godt resultat med garanti. Hos Do-Mo bliver alle opgaver løst ordentligt og grundigt af fagfolk. Vi rådgiver og vejleder også altid gerne – og det gør vi altid ordentligt og ærligt, så du ikke ender med at bruge penge på opgaver, som egentlig ikke var nødvendige.

Hos Do-Mo står vi gerne ved, at vi ikke er den billigste entreprenør på markedet. Vi er ikke unødigt dyre – men det er vigtigt for os at kunne yde den bedst mulige service samt et højt fagligt og professionelt niveau. Det er vigtigt for os, at både vores underleverandører og vi selv altid har god tid til vores kunder og til at udføre vores arbejde korrekt. Derfor kan du hos os altid regne med et solidt og professionelt stykke arbejde. Vi vil være kendt for gedigen service, god faglig rådgivning og godt dansk håndværk – og at arbejdet hos os bliver lavet efter krav og gældende lovgivning.

Priseksempler

Vil du se, hvad udskiftning af dit gulv koster, så se vores prisberegner her.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.