Montering af massivt plankegulv fra Do-Mo.

Et massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem og er næsten uopslideligt.
slibes utrolig mange gange og sikrer derved lang holdbarhed.
Et massivt Planke gulve lydisolerer godt og giver en varm fornemmelse af betræde.

  • kulde og varme,

    Du skal være opmærksom på, at et massivt trægulv er et naturprodukt, det arbejder og reagere på de forhold det bliver udsat for, det kan f.eks varme kulde og varme, vinter og sommer.

  • Slibning

    De fleste gulve vi monterer for vores kunder leveres ubehandlet, hvilket betyder at det skal have en let slibning samt behandling efter følgende.

  • Montering

    Do-Mo har stor erfaring med montering af Dansk eg, Ask, Douglas, Pennsylvania eg, Pitch Pine, Fyr, Bøg, Sibirisk Lærk, Eg.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Plankegulv

Typer

Hvorfor

Pris

Hvorfor skal man vælge at få lagt et plankegulv?

Der kan være forskellige grunde til at vælge lige præcis et plankegulv, når man skal have lagt nyt gulv. En af de mest almindelige grunde er ideen om, at man gerne vil have et rigtigt trægulv. Mange danskere forbinder plankegulv med noget solidt og varigt og med en oplevelse af at få naturen helt ind i boligen. Mange boligejere kan også bare godt lide det lidt rå look, som plankegulve giver – og at gulvet med tiden får patina.

Et plankegulv er, som navnet antyder, et gulv som består af massive træplanker. I modsætning til mange andre gulvtyper, er plankegulve altså rent træ. Disse planker fås i flere træsorter, og derfor findes plankerne også i forskellige nuancer, bredder og tykkelser. Plankerne kan lægges både som et ’svømmende gulv’ med fer og not eller de kan lægges på strøerne. Lægger man sit plankegulv med gummifuge, kalder man det som regel for skibsplanker.

Hvilke typer plankegulve tilbyder vi hos Do-Mo?

Som beskrevet ovenfor, findes der en del forskellige planker – både hvad angår træsorter samt bredder og tykkelser på selve plankerne. Det betyder naturligvis også, at der er en del muligheder at vælge imellem i forhold til udtryk.

Hos os bestemmer kunden selv, hvordan deres gulv skal se ud. Selvfølgelig vejleder vi gerne med udgangspunkt i vores faglighed og erfaring – også i forhold til blandt andet materialevalg og stil. Men vi gør det altid med ud fra kundens behov og ønsker. Derfor kan du, som vores kunde, sagtens regne med, at vi hellere end gerne lægger netop det plankegulv, du som vores kunde ønsker.

Hvorfor skal man vælge Do-Mo til at lægge sit plankegulv?

Man skal vælge Do-Mo Entreprise, hvis man gerne vil have lagt sit plankegulv af dygtige og seriøse fagfolk, som altid laver et grundigt stykke arbejde – med respekt for kundens ønsker. Vi, hos Do-Mo, rådgiver og vejleder gerne vores kunder, bl.a. om hvorvidt et gulv behøver at blive skiftet – og i så fald hvilket plankegulv, der passer bedst til blandt andet boligens byggestil. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på reel og grundig vejledning.

Vi er ikke den billigste entreprenørvirksomhed på markedet, men vi brænder til gengæld for at give vores kunder en god service – og vi har et højt fagligt niveau. For os er det vigtigt, at både vi og vores underleverandører kan tage os god tid til vores kunder og til at udføre arbejdet ordentligt. Vi leverer et solidt og professionelt stykke arbejde. Vi vil nemlig kendes for vores gode service, grundige faglige rådgivning og godt dansk håndværk. Vælger man os, er man sikker på, at tingene bliver lavet efter krav og gældende lovgivning samt efter producentens retningslinjer, hvormed får garanti.

Vi opnår vores gode service og høje faglige standard af to årsager: Vi tager os god til at gøre vores arbejde ordentligt og vi samarbejder med udvalgte fagpersoner med samme standard og værdisæt som os.

Priseksempler

Vil du se, hvad udskiftning af dit gulv koster, så se vores prisberegner her.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger