Hvad er Droneinspektion?

For os er droner et værktøj. Vi, hos Do-Mo Entreprise, bruger vores droner til at besigtige og bestemme skader på bygninger. Det betyder, at du som privat kunde kan få et indblik i, hvordan fx dit tag har det.

  • Inspektion inden for tre kategorier

    Tage og tag-rygninger, Kviste, Udluftningshætter, Tagrender, Skorstene, Inddækninger, Murværk

  • Inspektionsområder

    Facader, Altaner, Bygningsinspektion, Luftfoto af bygninger, Stormskader

  • Fejlfinding

    Fejlfinding ved utætheder

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Forsikring

Boligselskab

Privatperson

Forsikringsselskab

I skal vælge Do-Mo Entreprise
til inspektion med drone, fordi I hos os får et både effektivt, komplet og samtidig detaljeret overblik over opståede skader hos jeres kunder. Vores droner går helt tæt på skaderne og dokumenterer omfanget og alvoren af den pågældende skade. Oven i vores hurtige, grundige og reelle inspektion, sparer I samtidig omkostningerne til og det tidsmæssige forbrug på lift, kran og stillads. Dermed får I også mulighed for at give jeres kunder en service med en hurtigere sagsbehandling.

Den vigtigste grund til at vælge Do-Mo Entreprise
netop i forhold til brug af droner er dog, at vi selv har de rette fagfolk i vores virksomhed, som kan udbedre de skader, fejl mm., som brugen af dronerne afslører. Hos Do-Mo flyver vi ikke bare med drone og finder fejlene, og eventuelt laver en rapport – vores egne dygtige fagfolk udfører også selv udbedrings-opgaven bagefter. Naturligvis får du en kopi af videoen fra dronen, en rapport og et tilbud på udbedring af opgaven, uanset hvor stort eller lille omfanget måtte være.

Alt i alt er hovedfordelen ved at vælge Do-Mo Entreprise
til at inspicere din ejendom, ved hjælp af drone, at det er det sammen firma, der flyver med dronen, optager filmen, skriver rapporten og udfører udbedringen. Det betyder, at det hele er samlet ét sted. I skal kun tale med én fagperson. Og fordi det er samme firma, går det hurtigere, og der er mindre risiko for kommunikationsfejl og lignende. Den samlede pris bliver uden tvivl også mere end konkurrencedygtig. Faktisk opnår I en økonomisk besparelse på 40-60 % i forhold til de tidligere anvendte procedurer ved eksempelvis traditionelle inspektioner af bygninger eller tage, hvor man tidligere brugte fx kran eller lift.

Boligselskab

Ved etagebyggerier, eller bare større bebyggelser,
kan brug af droner være meget tidsbesparende og dermed også økonomisk. I mange boligselskaber kan det langt bedre svare sig at få et selskab med droner til at inspicere bygningers tilstand, ikke mindst fx tage. Fordelen ved at bruge droner er, at dronerne ikke bare kommer helt tæt på bygningen men også giver billeddokumentation. At bruge droner til denne slags opgaver er langt hurtigere end at skulle sætte stillads eller lift op, for at kunne komme op og inspicere bygningen. Samtidig giver dronens optagelser også et helhedsbillede, i stedet for kun isolerede afgrænsede tilstande.

Hvorfor skal I, som boligselskab, så vælge os frem for andre der tilbyder droneinspektioner?
Det skal I, fordi vi også har de håndværkere, som I også vil få brug for til at udbedre de skader, vi sammen finder i jeres bebyggelse. Det betyder for jer, at processen bliver enklere, hurtigere og mere tryg. Det er de samme, som bestemmer og dokumenterer skaden, som også udbedrer den. Kommunikationen bliver ikke et problem, fordi I kommunikerer med den samme person gennem hele processen. Alt i alt er forløbet meget enklere, sikrere og billigere for jer.

Privatperson

Har I et hus med flere etager, bor I i lejlighed over førstesal
eller har I behov for at afdække hjemmets tilstand et sted hvor I ikke kan komme til ved hjælp af en stige? Måske har I en utæthed i taget og skal have afdækket præcis, hvor den er. Måske er der problemer med tagrenden og I skal have afklaret, hvordan det kan løses. Eller måske er I nervøse for, hvordan det står til med jeres murværk og vil gerne have besked om, om der er grund til nervøsiteten. Under alle omstændigheder kan vi hjælpe jer med både afklaringen, vise jer med billedoptagelser hvordan det står til – og lave arbejdet for jer.

Netop det sidste er hovedårsagen til at I bør vælge os,
hvis I vil have lavet droneoptagelser af jeres bolig. Vi laver både optagelserne, har den faglige ekspertise til at vurdere alvoren – og ikke mindst udbedre skaderne. Dette giver jer en sikkerhed i, at tingene går som de skal – og det vil gå hurtigere, end hvis I først skal have et firma med droner ud og bagefter selv skal videregive oplysningerne til et entreprenørfirma, som skal lave arbejdet for jer. Hos os får I det hele i én samlet pakke, så I ikke behøver at vente eller være nervøse for misforståelser firmaerne imellem. I sparer tid, energi og penge!

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.