Isolering - DO-MO Entreprise
isolering

Isolering

Hos Do-mo sikrer vi os, at du får den bedste isolering, så du kan have et varmt og behageligt hjem samt spare penge i de kolde vintermåneder.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

En gennemgående inspektion

Så vi sikrer os, at du får den helt rette type isolering til dit hjem, så du bedst og billigst får dit hus til at forblive varmt.

Bedste isoleringsmaterialer

Vi arbejder konstant på at få de bedste priser på de bedste materialer af vores leverandører, så vi sikrer os, at du får de bedste materialer til de de mest konkurrencedygtige priser.

Grundig lægning

Hvis selv den bedste isolering ikke bliver lagt rigtig, kan der være mange penge, der løbende går til spilde. Vi er derfor stolte over vores 30års erfaring indenfor branchen, som giver os en dybdegående forståelse for hvordan man lægger isoleringen helt korrekt. Resultatet af den bedste isolering kombineret med vores erfaring, er til at mærke med det samme.

Priseksempler

Et gammelt utæt hus uden isolering har kun én fordel og det er den lave luftfugtighed.

Energistyrelsen står for opgaven at få nedbragt CO2 udledningen i Danmark og en effektiv metode er billig efterisolering af private boliger.

Efterisolering betaler sig forholdsvist hurtigt ind, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet.

Men der er ingen tvivl om, at det er et af de bedste og billigste områder at optimerer på, både pga. materialernes forholdsvist lave priser og med vores ekspertise indenfor området får du et resultat du højst sandsynligt vil blive rigtig tilfreds med

 

Kilde: https://energitilskud.info/isolering/

Hvis du vælger at arbejde sammen med os, kan vi garantere, at du vil blive informeret og holdt opdateret om alle de ting vi laver, både før, under og efter at isoleringsarbejdet er blevet udført.

Ring til os uforpligtet og spørg os om hvad du har lyst til omkring isolering. Vores mange års erfaring gør, at vi næsten kan svare på alle dine isoleringsspørgsmål.

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer