Fugtsikring - DO-MO Entreprise
fugtsikring

Fugtsikring

Fugtskader og skimmelsvamp i fundament, vægge, kældre og på lofter koster hvert år boligejere millioner og kan være sundhedsskadelige.

Vi hjælper med at begrænse og udbedre fugtskader og forebygger, at de opstår på ny. Vi kan også klare kontakten med dit forsikringsselskab.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Vidste du at...

…fugtskader, skimmelsvamp i fundamenter, vægge, kældre og på lofter koster hvert år millioner af kroner. De kan i mange tilfælde være allergifremkaldende eller på anden måde skadelige for dig og dine omgivelser. Det er derfor utrolig vigtigt at sikre sig mod fugt i sit hus.

For at undgå skaden...

.. så er fugtsikring rigtig vigtig. Du kan bruge en fugtalarm til at værne dig selv og dit hjem mod fugt. Generelt er udluftning også meget vigtigt. Sørg for at tørre tøj i et fugtsikret rum med god udluftning, hvis du tørrer det indendøre.

Når skaden er sket...

…og du er blevet en af de mange uheldige, hvis hjem er ramt af en fugtskade. Så er det vigtigt at få begrænset skaderne hurtigst muligt. Derefter skal du finde ud af, hvordan skaderne udbedres. Det betyder også, at dit forsikringsselskab med al sandsynlighed skal inddrages i sagen.

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer