Tilbygning til huset? Professionel Tømrer i København
tilbygning

TILBYGNING TIL HUSET – KØBENHAVN

Hos DO-MO Entreprise går vi op i kvalitet og opgaver, der bliver udført til tiden.
Uanset om du ønsker en muret tilbygning eller en tilbygning i glas eller træ, så kan vi løfte opgaven. Vores murere er skrappe med en murerske og leverer kvalitet hver gang.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan realisere din drøm om at få lidt mere plads, så kontakt os på telefon 71 99 71 41 eller brug kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis du mangler noget mere plads i din bolig, så er en tilbygning til hus eller sommerhus et godt sted at finde de ekstra kvadratmeter.

Som totalentreprise kan vi tilbyde at udføre hele din tilbygning fra ende til anden eller blot dele af dit projekt.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dine ønsker. Brug formularen nedenfor.

Du kan ligeledes se referencer fra tidligere opgaver nedenfor.

Hør meget mere om mulighederne ved tilbygning og ombygning

Er huset blevet for småt?
Eller vil I bare gerne have en anden fordeling af de rum, I har? DO-MO Entreprise står klar til at lave såvel tilbygning som ombygning på jeres ejendom, så den bliver præcis, som I ønsker det.

Vi har mere end 30 års tømrererfaring,
og vi har opført mange tilbygninger og lavet mange ombygninger. Fælles for alle projekterne har været, at man ønskede en bedre udnyttelse af den bolig, man har. Det er vores fornemmeste opgave at give jer det.

Familier ændrer sig, de bliver større eller mindre, og dermed ændrer behovene for rum og indretning sig også. Det kan være dyrt at måtte sælge sit hus og flytte, blot fordi pladsen mangler eller ikke passer til de behov, man nu har.

Med en tilbygning kan DO-MO Entreprise skabe de kvadratmeter, I mangler, og så slipper I for at skulle flytte fra et område, hvor I trives. Man kan få mange ekstra kvadratmeter for de flere hundrede tusinde kroner, en flytning kan løbe op i. Og så kan I selv designe dem.

  • En udestue/vinterhave, der forlænger opholdsrummene, så haven også kan nydes hele året
  • En teenageafdeling, med ekstra værelser og måske eget badeværelse
  • En hobbyafdeling med værksted, træningsrum eller gildesal
  • Et kontor eller flere, med toilet og måske rum til lager
  • En carport, måske med et skur til opbevaring af cykler, havemøbler og redskaber

Det er næsten kun fantasien og byggelovgivningen, der sætter grænsen. Vi rådgiver jer gerne om, hvilke løsningsmuligheder vi kan se med netop jeres ejendom, og naturligvis altid ud fra jeres ønsker, drømme, behov og budget.

Vi kan opføre tilbygning i nye materialer, der spiller sammen med den stil, ejendommen har. Vi laver også gerne ombygning, så I kan få en mere hensigtsmæssig rumopdeling, enten ved at slå flere rum sammen eller måske ved at opføre halv- eller helvægge. Det kan være det lille køkken, der kan slås sammen med en stue til et dejligt køkken-alrum. Og det kan være en omfordeling af værelser og opholdsrum, så det hele hænger mere sammen og giver jer netop den bolig, I gerne vil blive boende i.

Vi kører ud hver dag for at bygge til og bygge om på ejendomme i København og hele Storkøbenhavn. Lad os komme forbi for at se på dit hus og drøfte nogle muligheder for enten tilbygning eller ombygning, ligesom vi gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på det, du drømmer om. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 71 99 71 41.

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer