TOTALRENOVERING

Hos DO-MO Entreprise går vi op i kvalitet. Vi samarbejder derfor med en række af de bedste råvareleverandører. På den måde er vores håndværkere sikre på at kunne levere et godt resultat hver gang.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Services

Her ser du vores nogle af vores services, indenfor den valgte kategori.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 61 27 84 93.

Boliger

Inde/Ude

Forberedelse

Overraskelse

Hvorfor

Hvilke typer boliger renoverer vi?

Vi renoverer alle typer boliger – og vi påtager os både små og store renoveringsopgaver. Vi påtager os alt fra at renovere et enkelt værelse til en hel lejlighed eller villa. Det vil sige, at uanset om du skal have istandsat en stue i dit rækkehus eller om du lige har købt dit første parcelhus og vil totalrenovere det hele, inden du flytter ind – så er vi det rette firma til opgaven!

Hvilke inden- og udendørs renoveringsprojekter laver vi mest af?

Vi laver rigtig mange totalrenoveringer, hvor vi håndterer alt fra kælder til tag.

Indendørs laver vi især rigtig mange nedsænkede gipslofter og nye køkkener.

Udendørs laver vi hos Do-Mo ofte nye hegn og nye terrasser.

Hvad skal man som privatperson være forberedt på, når man går i gang med en totalrenovering af eget hus?

Man skal have lavet sig en projektbeskrivelse, inden selve renoveringsprojektet sættes i gang. Det vil sige, at man sammen med en arkitekt skal forberede beskrivelser og tegninger af hele projektet. Har du ikke selv kontakt til en arkitekt eller føler det uoverskueligt at skulle vælge en, så hjælper vi dig gerne ved at tage kontakt til en af vores faste samarbejdspartnere. Det vigtigste er, at det føles – og er – trygt for dig som kunde. Du skal lave projektbeskrivelse og tegninger for at føle dig sikker på, hvad vi har aftalt. På den måde mindsker vi mest muligt risiko for forvirring, misforståelser og ekstra-regninger.

Ud over projektbeskrivelsen er det også vigtigt at være forberedt på, at det ikke er hensigtsmæssigt at bo i den ejendom, der skal renoveres. Det er ikke nemt med en hverdag, hvor alt er pakket væk og hjemmet er fyldt med håndværkere hver dag. At bo i et hjem, som er i gang med en større renovering, er til at blive ”skør i hovedet af” – så vi råder altid vores kunder til at sørge for at finde en anden bolig, imens renoveringen står på.

Hvad bliver folk oftest overraskede over ved større renoveringsprojekter?

Uden tvivl skjulte skader. Det vil sige skader som ikke var tydelige, før man gik i gang med projektet. Deraf navnet ”skjulte skader” – de var ikke synlige før man begyndte at rive gulvet op, rive loftet eller væggen ned – eller afmontere køkkenet…

Typiske eksempler på skjulte skader er fx rådnede strøer under gulvet, råd eller skimmelsvamp inde bag vægge eller gamle stofledninger. Det, der især kommer bag på mange kunder er, at byggereglementet siger, at når man opdager bygningsskader eller områder, hvor nye regler er trådt i kraft, og man er i gang med at renovere, så SKAL man udbedre disse skader. Det, der især kan være svært i sådanne situationer er naturligvis, at det er en uforudset udgift.

Hvorfor skal du vælge DO-Mo Entreprise til renovering af dit hjem?

Først og fremmest, og det gælder alle typer byggeopgaver, skal du vælge os hos Do-Mo Entreprise, hvis det er vigtigt for dig med tillid til din entreprenør og du ønsker en konkurrencedygtig pris. De to elementer af alle typer opgaver, er det vi sætter allerhøjst – tillid og en god pris. Vi opnår vores kunders tillid ved bl.a. at sørge for, at de kun har én kontaktperson – når først vi har påtaget os din opgave, så er der kun en person du har kontakt med i resten af processen. Dette gælder uanset, om det er en mindre renoveringsopgave eller en stor og gennemgribende totalrenovering.

Andre grunde til at vælge Do-Mo Entreprise er naturligvis, at vi har mange års erfaring med vores fag – samtidig med at vi er en moderne virksomhed. Vores indstilling er også, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Vi påtager os alle slags opgaver inden for al slags byggeri, ligegyldigt om du skal have lavet ny terrasse i din have, en gennemgribende renovering af din nyerhvervede villa eller have lavet nedsænkede lofter på 4. sal.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.