Renovering af lejlighed

Som ejer af en lejlighed kan du have ønsker om at ombygge dele af lejligheden eller ændre dens installationer. Måske vil du have nyt badeværelse eller køkken, rive en væg ned eller sætte en ny op.

  • Frihed

    Du kan som så bygge din ejerlejlighed om, som du vil.

  • Vedtægt

    Der er i normalvedtægten ikke nævnt begrænsninger for, hvad du må foretage af ændringer i selve lejligheden. Men enkelte ejerforeninger kan have vedtaget andre regler.

  • Byggetilladelse

    Det kræver byggetilladelse samt en ibrugtagningstilladelse fra kommunen, hvis du f.eks. vil fjerne bærende vægge i lejligheden samt udvidelse af badeværelse.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Forberedelse

Overraskelse

Hvorfor

Hvad skal man være forberedt på, når man skal renovere en eller flere lejligheder?

Hvad man skal være forberedt på, inden man skal renovere en lejlighed, kommer meget an på, hvem man er. Det, det afhænger mest af er naturligvis, om man selv bor i lejligheden eller ej. Ejer du lejligheden og lejer den ud eller bor du selv i den? Er det første tilfældet, bor der sikkert ikke nogen i lejligheden, imens renoveringen står på – og da er det én ting at renovere. Men bor man selv i lejligheden under selve renoveringen, er situationen og besværet noget helt andet.

Nummer et før du lader entreprenør og håndværkere komme i gang med selve arbejdet er, at du skal have lavet en projektbeskrivelse af renoveringsprojektet. Til det arbejde anbefaler vi, at du samarbejder med en arkitekt. Vi, hos Do-Mo Entreprise, hjælper gerne med at formidle kontakt til en dygtig arkitekt, som er vant til at samarbejde med entreprenører og håndværkere.  Det primære formål med projektbeskrivelsen for dit vedkommende er, at du føler dig sikker på, hvad vi har aftalt, at der skal laves i lejligheden. Den er din ”garanti mod misforståelser”.

Udover projektbeskrivelsen vil vi også anbefale, at vores kunder overvejer at finde et andet sted at være, imens renoveringen står på. Det er besværligt og forstyrrende at bo i en bolig, som er i gang med at blive renoveret. Lejligheden vil rode og være fuld af støv, der vil være larm og andre mennesker på tidspunkter, som kan være generende.

Hvad bliver folk oftest overraskede over, når deres lejlighed bliver renoveret?

Noget af det, som kommer bag på flest mennesker, når deres lejlighed bliver renoveret er, at der er såkaldte skjulte skader. Skjulte skader er skader i boligen, som ikke har været synlige før man åbner op til dem. Det kan fx være fugtskader inde bag en væg, skader på ledninger i vægge, råd under gulvet eller noget andet under loftet eller et helt fjerde sted. Folk bliver overraskede og forvirrede, fordi de ikke havde nogen anelse om det – fordi de ikke kunne se set. Noget af det, der kommer endnu mere bag på boligejere i sådan en situation er, at skaderne skal udbedres. Bygningsreglementet foreskriver, at er man i gang med at renovere og opdager en skade, skal man udbedre skaderne, hvis der er tiltrådt nye regler på området.

Hvorfor skal du vælge Do-Mo Entreprise til at renovere din lejlighed?

Du skal vælge Do-Mo Entreprise, hvis du ønsker en professionelt udført renovering af dit hjem god – og professionel kommunikation uden misforståelser. Så kan du nemlig være tryg ved, at arbejdet udføres med respekt for lejligheden og dens beboere. Hos os kan du være tryg ved, at vi forstår hinanden, at du får ærlig og professionel rådgivning – og at vi overholder aftalerne og laver alt vores arbejde efter den gældende lovgivning. Alle vores medarbejdere og underleverandører lever op til samme værdisæt.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger