Typiske byggeskader på boliger

Do-Mo har en bred erfaring med forsikrings skader f.eks storm skader og vandskader. Vi har bred erfaring indenfor svampe skader, og samarbejder med landet bedste svampe teknikere. Der findes mange forskellige skader på bygninger.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Skader generelt

Håndtering

Hvorfor Do-Mo

Skader generelt

En bygningsskade kan være mange ting. På samme vis er der stor forskel på, hvor stor betydning en skade kan have, alt efter hvilken bygning der er tale om. Taler vi for eksempel om en garage, en arbejdsplads, en daginstitution eller et hjem? Om det er inde i bygningen eller udenpå betyder ofte også meget for de, der er berørt af skaden. Det værste for de fleste mennesker er jo unægteligt, hvis der opstår en alvorlig skade indendørs i deres eget hjem. De senere år har en del danske familier blandt andet oplevet voldsomme vandskader i forbindelse med uvejr, såsom skybrud og storm. Dette gælder især boligejere ved landets kystområder.

Skader kan i denne forbindelse, selvsagt, være en del forskellige ting – og opstå af mange forskellige årsager. Når vi taler om bygningsskader kan der også være tale om stormskader, hvor fx taget bliver beskadiget. En skade kan, som nævnt, også være indendørs. Her kan det for eksempel handle om vandskade, råd, svamp eller brand. Flere af disse skader kan også forekomme både indendørs og udendørs. Det samme gælder eksempelvis hærværk, som mange danskere oplever i forbindelse med indbrud.

Flere af eksemplerne ovenfor kan også opstå af flere forskellige årsager. En vandskade kan eksempelvis både handle om skybrud, utætte rør og flere andre situationer. Råd og svamp kan også begge dele komme på grund af både en gammel vandskade og fugt, som kan opstå på grund af utallige ting – for eksempel opstigende grundvand, manglende udluftning og flere andre ting.

Hvilke typer skader håndterer vi hos Do-Mo?

Hos Do-Mo tager vi os af alle typer bygningsskader. På grund af vores dygtige ansatte og vores fagligt stærke samarbejdspartnere indenfor andre håndværksfaglige områder, rykker vi ud til vores kunder uanset skadens art og størrelse.

Hvorfor skal du vælge Do-Mo til at tage sig af dine skader i boligen?

Der er mange grunde til at vælge os, når det omhandler udbedring af de skader, der måtte være opstået i din bygning. Først og fremmest er det vigtigt, når man står i den ulykkelige situation at ens hjem er beskadiget, at man ansætter håndværkere, der overholder aftaler og er professionelle omkring deres fag. Når du vælger Do-Mo til at udbedre de skader, der måtte være i sit hjem, er du garanteret professionelt og kompetent arbejdskraft med respekt for dine ønsker og dit hjem. Eksempelvis monterer vi altid efter producentens anvisninger, hvilket for dig er en sikkerhed og sikrer dig garanti.

På samme vis har vi sikret os, at alle vores underleverandører, som vi ofte samarbejder med omkring skadesudbedring, har samme værdisæt og professionalisme som os selv. Hvis du vælger os som entreprenør, betyder det altså, at du kan være sikker på at modtage samme høje faglige standard og serviceniveau hele vejen igennem.

Når du vælger Do-Mo Entreprise, behøver du altså ikke at bekymre dig om først at stå med en skade, for dernæst at stå med byggesjusk eller andre problemer med din bolig. Især efter en skade, er det særligt trygt at vide, at man har valgt den rigtige entreprenør eller håndværker.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger