Genopbygning efter brandskader

Du skal have regninger på arbejdet, for at forsikringen kan udbetale erstatningen. Du kan også have en aftale med forsikringen om, at de betaler regningerne fra håndværkerne.

  • brandforsikring

    Det er ikke et lovkrav, at du har en brandforsikring

  • Erstatninge

    Erstatningen kan blive sat ned, hvis dit hus ikke er vedligeholdt

  • Uisoleret

    Hvis det brændte hus var uisoleret, bliver udgifter til isolering af det nye hus ikke regnet med i opgørelsen

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Skade

Typer

Hvorfor

Hvad er en brandskade?

En brandskade er i sagens natur en skade i en bygning, som er forårsaget af brand. Men dette kan jo være mange ting. En brandskade kan være begrænset til et enkelt rum, gulvet eller væggen omkring en brændeovn – eller måske en skorsten. Men det kan også være skader i flere rum eller en hel bygning, der er brændt ned til grunden. For så vidt kan det også være begrænset til røgskade.

Dette betyder altså, at brandskade kan handle om gulve, vinduer, døre, vægge, murværk, skorstene og meget andet. Desværre kan det også være et helt hus, der skal bygges op fra grunden.

Hvilke typer brandskader tilbyder vi hos Do-Mo at udbedre?

Do-Mo tilbyder at udbedre alle typer brandskader; store som små.

Uanset skadens størrelse, kan du også altid regne med respektfuld håndtering af sagen. Vi forstår godt, hvor meget det kan påvirke at ens hjem udsættes for noget så voldsomt som en brand.

Hos Do-Mo skinner denne respekt også igennem i forhold til vejledning og rådgivning. God og respektfuld kommunikation er vigtigt for at undgå misforståelser, og samtidig højner den også muligheden for at opnå et godt samarbejde. Vi rådgiver selvfølgelig med udgangspunkt i vores faglighed og erfaring. Det gør vi blandt andet i forhold til økonomi, boligens byggestil, materialevalg og kvalitet. Men vi gør altid dette med kundens behov og ønsker som vores centrum. Det betyder for vores kunder, at vi udfører det ønskede arbejde – på den måde, kunderne ønsker

Hvorfor skal man vælge Do-Mo til at udbedre sin brandskade?

Da brandskader kan involvere stort set alle dele af en bygning, vil de arbejdsopgaver, udbedring kan kræve, også være utroligt mangeartede. Men da vi er et entreprenørselskab, kan vi faktisk påtage os udbedring af alle typer brandskader.

Drejer det sig om en mindre udbedring af en væg, et gulv eller en mur, påtager vi os det gerne. Er det flere rum eller måske hele huset, det handler om, påtager vi os også gerne hele opgaven. I en sådan situation er noget af det fine ved vores virksomhed, at I kan regne med kun at skulle planlægge med en medarbejder -selvom der er mange involverede.

På samme vis kan I vide jer sikre på, at arbejdet vil blive udført af dygtige og seriøse fagfolk, som altid laver et grundigt stykke arbejde – med respekt for jer og jeres ønsker. Hos Do-Mo rådgiver og vejleder gerne om, hvorvidt noget behøver at blive skiftet ud – og i så fald hvilke materialer der bedst kan svare sig at vælge. Vi er meget bevidste om, at materialevalg handler om både boligens byggestil, smag, økonomi og mange andre ting. Hos os får man reel, ærlig og fagligt kompetent rådgivning.

Vi er helt bevidste om, at vi ikke er det billigste valg på markedet. Til gengæld kan man, som vores kunde, regne med service og et højt fagligt niveau. Vi og vores underleverandører vil have god tid til kunderne og til at udføre arbejdet. Det betyder også, at vores kunder er sikret, at tingene bliver lavet efter producentens anvisninger og gældende lovgivning.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger