Ny Tilbygning

Hos DO-MO Entreprise går vi op i kvalitet og opgaver, der bliver udført til tiden.
Uanset om du ønsker en muret tilbygning eller en tilbygning i glas eller træ, så kan vi løfte opgaven. Vores murere er skrappe med en murerske og leverer kvalitet hver gang.

 • Byggeprocessen

  Do-Mo Står for hele byggeprocessen på din tilbygning.

 • AB92 og AB Forbruger.

  Hos Do-Mo bruger vi ofte byggekontrakter som AB92 og AB Forbruger

 • Badeværelse

  Et badeværelse i tilbygningen kan betyde meget for prisen

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Tilbygning

Erfaring

Muligheder

En tilbygning er bedre end end flytning

Er huset blevet for småt?
Eller vil I bare gerne have en anden fordeling af de rum, I har? DO-MO Entreprise står klar til at lave såvel tilbygning som ombygning på jeres ejendom, så den bliver præcis, som I ønsker det.

Vi har mere end 30 års tømrererfaring,
og vi har opført mange tilbygninger og lavet mange ombygninger. Fælles for alle projekterne har været, at man ønskede en bedre udnyttelse af den bolig, man har. Det er vores fornemmeste opgave at give jer det.

Familier ændrer sig, de bliver større eller mindre, og dermed ændrer behovene for rum og indretning sig også. Det kan være dyrt at måtte sælge sit hus og flytte, blot fordi pladsen mangler eller ikke passer til de behov, man nu har.

Med en tilbygning kan DO-MO Entreprise skabe de kvadratmeter, I mangler, og så slipper I for at skulle flytte fra et område, hvor I trives. Man kan få mange ekstra kvadratmeter for de flere hundrede tusinde kroner, en flytning kan løbe op i. Og så kan I selv designe dem.

Vi har solid erfaring med at opføre en tilbygning og lave en ombygning, og det kan typisk være

 • En udestue/vinterhave, der forlænger opholdsrummene, så haven også kan nydes hele året
 • En teenageafdeling, med ekstra værelser og måske eget badeværelse
 • En hobbyafdeling med værksted, træningsrum eller gildesal
 • Et kontor eller flere, med toilet og måske rum til lager
 • En carport, måske med et skur til opbevaring af cykler, havemøbler og redskaber

 

Det er næsten kun fantasien og byggelovgivningen, der sætter grænsen. Vi rådgiver jer gerne om, hvilke løsningsmuligheder vi kan se med netop jeres ejendom, og naturligvis altid ud fra jeres ønsker, drømme, behov og budget.

Vi kan opføre tilbygning i nye materialer, der spiller sammen med den stil, ejendommen har. Vi laver også gerne ombygning, så I kan få en mere hensigtsmæssig rumopdeling, enten ved at slå flere rum sammen eller måske ved at opføre halv- eller helvægge. Det kan være det lille køkken, der kan slås sammen med en stue til et dejligt køkken-alrum. Og det kan være en omfordeling af værelser og opholdsrum, så det hele hænger mere sammen og giver jer netop den bolig, I gerne vil blive boende i.

Hør meget mere om mulighederne ved tilbygning og ombygning

Vi kører ud hver dag for at bygge til og bygge om på ejendomme i København og hele Storkøbenhavn. Lad os komme forbi for at se på dit hus og drøfte nogle muligheder for enten tilbygning eller ombygning, ligesom vi gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på det, du drømmer om. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. (+45) 71 99 71 41.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Se flere projekter

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.

Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger

Indragelse af loftrum på Frederiksberg

Opgaven bestod af indragelse af loftrum, hvilken betyder at vi har totalrenoveret loftrummet, til beboelse. Vi har lavet trappe fra 4. til 5. sal.