Tømreropgaver hos Do-Mo Entreprise

Hos Do-Mo varetager vi rigtig gerne mange forskellige typer tømreropgaver for vores kunder. Selvom vi er entreprenører, og derfor også gerne påtager os andre og større opgaver, så er er vores kerneydelse tømrerfaget. Det er tømrerfaget, der er vores udgangspunkt og vores centrum.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon:

Ring på

Kontakt Os

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du din opgave udført til punkt og prikke?
Vi går op i Dig, og sørger for en rigtig god behandling.
Brug formularen eller ring på 71 99 71 41.

Arbejdstype

Erhvervskunder

Kommunikation

Arbejdstype

Hos Do-Mo udfører vi derfor også al slags tømrerarbejde – både ude og inde. Udendørs lægger vi eksempelvis gerne tag for vores kunder. Generelt påtager vi os både store og små opgaver for vores kunder. Det vil altså sige, om I skal have repareret et tag eller lagt et nyt, så tager vi  gerne opgaven. Uanset størrelsen, udfører vi den selvfølgelig med største professionalisme og omhu. Andre af vores mest almindelige udendørsopgaver er tilbygninger, udestuer, garager og terrasser. Indendørs varetager vi os også gerne både større og mindre opgaver. Alt lige fra totalrenoveringer til at lægge et enkelt nyt gulv eller skifte et par vinduer. Her på siden kan du også læse mere om, hvilke materialer vi arbejder med og hvilke årsager, der kan være til at få lavet forskellige typer tømreropgaver. Vi laver naturligvis primært de mest klassiske tømreropgaver såsom køkkener, gipslofter og gulve. Desværre er årsagen til at vores kunder skal have os til at lave arbejde ikke altid positiv. Heldigvis er det oftest, at man gerne vil have sit hjem til at tage sig bedre ud, at man gerne vil have et nyere og lækrere køkken eller have udnyttet pladsen på førstesalen eller i kælderen bedre. Men indimellem er baggrunden for vores arbejde desværre hærværk, et vandrør der er sprunget eller en stormskade. I disse tilfælde er det især tydeligt, hvor stor en forskel vores ærlige og respektfulde kommunikation og service har for vores kunder.

Erhvervskunder

Som nogen af de eneste i landet tilbyder vi også – til vores større erhvervskunder såsom boligselskaber – at foretage droneinspektioner. At kunne foretage droneinspektioner kan være en stor force i forhold til enklere og hurtigere at kunne konstatere skader på fx tage. Droneinspektioner gør det også muligt for os, som fagpersoner, i langt højere grad at kunne dokumentere behovet for udbedring samt vores udbedringsarbejde. Idet vores udgangspunkt er tømrerfaget, så har vi også en stor faglig stolthed omkring netop det håndværksfag. Af samme årsag har vi valgt kun at ansætte andre kompetente håndværkere med samme store faglige stolthed. Udover vores faglighed, har god service og god kommunikation stor betydning for os og vores virksomhed.

Kommunikation

Den gode kommunikation og service tager tid – og derfor kan vi heller ikke matche markedets laveste priser. Vi har prioriteret det gode, gammeldags håndværk og den fine service fremfor et højt arbejdstempo og billig pris. Vi ønsker altid at have kunden i centrum og vi ønsker aldrig at levere et sjusket stykke arbejde på grund af manglende tid. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvilke typer opgaver du har brug for at få lavet. Vil du gerne se dig lidt omkring på vores hjemmeside og se lidt på priser, er du også velkommen til det. Du kan eksempelvis se lidt på vores prisberegner her på siden.

Logo

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker DO-MO en tæt og åben dialog med dig som kunde. Vi lytter først og fremmest til dine ønsker, og du får til gengæld ærlig snak om de bedste løsninger.

Følg os på Facebook


Projekter


Ny Tag

Loft og tag er det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en stor flade, og da varme søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetabet gennem taget er typisk 12 procent højere end varmetabet gennem ydervæggen, hvilket betyder, at det er værd at overveje en efterisolering af taget og loftet, før du går i gang med en efterisolering af ydervæggene i dit hus.

Total Renovering på Frederiksberg

Specielt opbygget badeværelse med 60×120 fliser i marmor. Fermacell akustik lofter i køkkenet. Slibning af sildebens parketgulv med tværgående samlinger