Tømrer i København og Storkøbenhavn | Vi er specialister

Tømrer i København

Hos DO-MO Entreprise stræber vi efter at dække alle dine behov, og derfor har vi specialiseret os indenfor en udvalgt række af produkter. Du kan læse mere på de enkelte sider eller få et uforpligtende tilbud gennem nedenstående formular.

Ring på tlf. 71 99 71 41

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE
tagkonstruktioner-lille

Tagkonstruktioner

Uanset hvilken type tag det drejer sig om, så ligger vi inde med de fornødne ressourcer såvel som den kompetente viden, der skal til for at levere et gennemført stykke arbejde.

døre-og-vinduer-lille

Døre & Vinduer

Ønsker du at skifte dine døre eller vinduer med henblik på at energioptimere, eller trænger de til nyt holdbart materiale, så kan du læse mere om vores udvalg af døre og vinduer her.

Gulve-lille

Gulvbelægning

Går du med overvejelser om at lægge nyt gulv, så kan du her finde en bred vifte af gulvtyper, som står klar til at blive bestilt, leveret og installeret af os alt efter dit behov og dine ønsker.

facadebeklaedning-lille

Facadebeklædning

Hvis du skal have beklædt dine gavle, vægge eller andet på huset, så kan du på vores side om facadebeklædning læse mere om de produkter, vi udbyder, ligesom du kan tage kontakt til os.

lofter-lille

Lofter

Har du specifikke tanker om, hvordan dit nye loft skal se ud, eller ønsker du rådgivning fra din professionelle tømrer og snedker, så kan du finde mere information på denne side.

gipsvaeg-intro

Gipsvæg

Selv hvis du har specielle ønsker omkring hvordan vi skal opsætte gipsvægge for dig, kan vi gøre det.

Kontakt din tømrer og få et tilbud

Søger du en dygtig tømrer
med fokus på kvalitet og solidt håndværk? Så er det DO-MO Entreprise, du skal kontakte.

DO-MO Entreprise er grundlagt i 2015 af tømrermestrene Casper Dollas og Lasse Møller. Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring med godt håndværk. Hos DO-MO klarer vi alle bygnings- og håndværksopgaver selv eller gennem vores faste netværk af de bedste danske håndværksmestre.

Vi stiller de samme høje kvalitetskrav
til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og du kan derfor altid føle dig tryg ved, at når DO-MO Entreprise skal løse din tømreropgave, bliver det udført i den bedste kvalitet.

Ud over at levere den bedste håndværkskvalitet ønsker vi en tæt og åben dialog med dig som kunde. Først og fremmest tager vi udgangspunkt i dine ønsker, og på baggrund af dette får du til gengæld en ærlig snak om de æstetiske og håndværksmæssig bedste løsninger, og hvad de koster.

Som tømrermestre med solid erfaring i bagagen lægger vi vægt på såvel den sikre kvalitet i arbejdets udførelse som på design og æstetik. Med andre ord skal vores arbejde både være holdbart og smukt at se på.

Vi udfører tømrerarbejde inden for

 • Renovering
 • Nedrivning
 • Nyt tag
 • Tilbygning
 • Opsætning af gipsvæg

Der er ingen opgave, der er for stor, og ingen der er for lille, men til gengæld lægger vi samme omhu og professionalisme i alle typer opgaver.

Med en kærlighed til træ og godt håndværk har vi som tømrermestre solid erfaring med:

 • Tagkonstruktioner
 • Døre og vinduer
 • Gulvbelægning
 • Køkkener
 • Facadebeklædning
 • Lofter
 • Altaner og terrasser

Som dit tømrerfirma lægger vi stor vægt på at yde dig den bedste rådgivning ud fra dine ønsker, dine behov og dit budget. Måske kan vi få øje på en løsningsmulighed, du ikke selv havde set? Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med det tømrerarbejde, vi har udført, og vejen dertil går gennem dialog. Derfor kan du også regne med, at vi ærligt vurderer, hvilke muligheder der er for at lave en smuk og sikker løsning.

Vi kører hver dag ud for at udføre solidt og kvalitetsmæssigt stærkt tømrerarbejde i København og dækker hele Storkøbenhavn. Lad os komme forbi for at vurdere dit projekt og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 71 99 71 41.