Opsætning af gipsvæg | Vi er dit professionelle tømrerfirma
gipsvaeg-intro

Opsætning af gipsvæg

Mangler der en væg, og ønsker du en fleksibel løsning? Så lad DO-MO Entreprise opsætte en gipsvæg i din lejlighed eller din ejendom.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Montering

En gipsvæg er nem at montere og nem at fjerne igen, hvis man ved hvordan det skal gøres. Vi har gjort det i mange år efterhånden, og du er sikret en god og solid montering af din gipsvæg af os.

Kvalitetsgips

God gips kan være let at skaffe, men rigtig god gips kan alligevel være noget af en udfordring at få fingrene i. Vores mange års erfaring gør, at vi stort set udelukkende får den bedste gips af vores samarbejdspartnere, der også kender vores høje kvalitetskrav.

Til en konkurrencedygtig pris

Vi ved præcist oftest næsten præcist, hvad det endelige resultat kommer til at koste, og hos os finder du ingen skjulte og hemmelige pålæg. Vi er stolte over vores ærlighed og vores kvalitetsbevidste udførsel til en god pris.

Tænker du på miljøet, når du bygger?

Hvorfor du skal vælge Do-Mo Entreprise til at sætte dine gipsvægge eller -lofter op?

Hvor hurtige er vi?

Priseksempler

En gipsplade er slet og ret en plade af gips med papirmateriale på hver side, som holder gipsen på plads og giver en ensartet overflade. Siderne på pladen har kanter og er også ensartede. At gipspladerne er så ensartede og ”skarpe” gør, at de er nemme at få til at støde op til enten hinanden eller andre materialer, og de er derfor nemme at bruge til byggeri.

Der findes, naturligvis, mange forskellige typer af gipsplader. Fælles for dem er dog, at de enten er fremstillet af industrigips eller af naturlige gipssten. Ved fremstillingen støber man altså gipspladen af enten et biprodukt fra produktion af andre materialer eller af naturligt gips.

Gipsplader bruges i dag rigtig meget, især til skillevægge og lofter i al slags beboelse – både når vi taler om nybyggeri og renovering af ejendomme. Rigtig mange både lejligheder, rækkehuse, parcelhuse og villaer i dag har altså gipslofter og gipsvægge.

Her hos Do-Mo anbefaler vi – og bruger derfor ofte – gipsplader som materiale til indendørs opgaver, fordi det har mange gode fordele. Først og fremmest er gips et godt materiale, hvis man ønsker brandsikkerhed i sin bygning eller sit hjem. Det vil altså sige, at gips er et brandsikkert materiale – og især er det fordelagtigt i forhold til brandsikkerhed at benytte gips i forbindelse med opsætning af skillevægge. Do-Mo er, som alle andre entreprenører og andre håndværkere, underlagt Bygningsreglementet af 01.07. 2017.

Herudover er gips som bygningsmateriale også et godt valg til brug ved skillevægge og nedsænkede lofter, fordi det også fungerer godt som lydisolerende materiale.

Det, du skal være opmærksom på i forhold til gipsplader er, at du skal benytte vådrumsgips til vådrum, såsom badeværelser.

I så fald er der endnu mere grund til at vælge gipsplader som byggemateriale. Når man taler miljøhensyn i byggebranchen dækker det mange forskellige ting. Det kan handle om indeklima, det kan handle om bæredygtighed i meget bred forstand, men det kan også være genbrug i konkrete situationer og meget andet. Hos Do-Mo tager vi naturligvis hensyn til miljøet, og i særdeleshed, hvis det er noget der har betydning for vores kunder. Og er det tilfældet, så kan vi især anbefale gips til indendørs byggeopgaver.

Gips er et bærdygtigt byggemateriale, som tilgodeser indeklimaet i dit hjem – og er energieffektivt. Herudover er gips et naturprodukt. Selv i industrigips er mere end 50% af materialet genbrug eller lavet af affaldsprodukter i forbindelse med fremstilling af andre produkter. Alt i alt; er du optaget af at vælge miljørigtigt, både for dig og familie men også kloden i øvrigt, så er gips et mere end udmærket valg!

Først og fremmest, og det gælder alle typer byggeopgaver, skal du vælge os hos Do-Mo Entreprise, hvis det er vigtigt for dig med tillid til din entreprenør og du ønsker en konkurrencedygtig pris. Det vigtigste for os i mødet med vores kunde er, at du får tillid os og en god pris

Mere præcist, i forhold til gipslofter og gipsvægge, handler det om, at vi er en moderne virksomhed, som holder os opdateret i forhold til materialer og lovgivning, så du er sikker på at få den bedste rådgivning. På samme vis er vi også et entreprenørfirma, som har mange års erfaring med vores fag. Vi er en moderne virksomhed, men vi har også stor respekt for og engagement i det gode gamle håndværk.

Når du har valgt os, går vi i gang med din opgave inden for 5 hverdage – ved hastesager inden for 24 timer.

Og når vi er i gang, kan du regne med, at vi bruger max 4 hverdage per rum, hvor der skal sættes gipsvægge og gipslofter op.

Her får du et par priseksempler, så du kan få en fornemmelse af vores prisleje og hvad du kan forvente. Hvis du ønsker et tilbud, skal du endelig kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon – begge dele finder du her.

 

Nedsænket gipsloft: Priser fra 1.047 kr. per m2 inkl. levering af materialer og montering + moms

Gipsvæg med stål og to lag gips på hver side: Priser fra 1.047 kr. per m2 (inkl. levering af materialer og montering) + moms

Kraning af materialer til etagebyggerier: Kraning er på timeløn og begynder ved 1.047 kr. + moms – vi kraner materiale fra 2. sal og op

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer