Nyt tag | Tagarbejde i København | Professionel Tømrer
tagkonstruktioner-stor

Nyt tag i København

Nyt tag? Do-Mo klarer nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag og opbygning af nyt. Du kan vælge at indrette tagetagen til beboelse eller hobbyrum. Vi laver alle kendte tagtyper. Her er nogle eksempler.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Tegltag

Tegl er det traditionelle tag med et smukt udseende og en lang levetid. Der findes en mængde forskellige faconer, farver og overflader, fx glaseret tegl. Do-Mo rådgiver dig om det rigtige valg.

Beton

Betontagsten giver en flot og solid tagkonstruktion til en god pris. De findes i mange farver.

Skifereternit

Skifereternit giver en holdbar tagløsning til en fornuftig pris.

Bølgeeternit

Bølgeeternit er ideelt til lette tagkonstruktioner på fx sommerhuse.

Tagpap

Tagpap er en smuk og traditionel løsning til lette tagkonstruktioner.

Naturskifer

Naturskifer er tagstenens Rolls Royce. Du får et smukt tag med en uhyre lang holdbarhed.

få en pris på nyt tag eller tagrenovering

Trænger din ejendom til nyt tag? Eller overvejer du en tagrenovering? Uanset om det er nyt tag eller en renovering af det tag, du har, er DO-MO Entreprise klar til at løse opgaven.
Med mere end 30 års erfaring inden for tag og tagrenovering kan vi udføre din tagopgave professionelt og i høj kvalitet.

Et tag er en væsentlig del af hele husets klimaskærm

og skal i sagens natur beskytte både bygning og indbo. Det danske vejr kan være hårdt ved både facader og tage, og hvis det efter gennemgang viser sig, at et tag er i så dårlig stand, at det både er dyrt i energiforbrug og samtidig sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, kan det være tid at overveje at få lagt et nyt tag.

Do-mo entreprise kan lægge tag i alle typer tagmaterialer og alle bygningsstile.

Måske kan det ved nyt tag være en ide at lave ny isolering, ligesom man med fordel kan inddrage det eksisterende tagrum og muligvis omdanne det til beboelse? Vi kommer gerne med gode råd og ideer til, hvordan man med nyt tag også kan indtænke energiomkostninger og de kvadratmeter, man allerede har. Vi kan isætte vinduer, bygge karnapper med mere, og vi kan også lægge et tag helt magen til det, du har i dag, bare i nye materialer.

Prøv at gå en tur i dit kvarter og hent inspiration,

og læg mærke til, hvor meget taget faktisk betyder for en ejendoms udseende. Med et nyt tag opgraderer du hele bygningen, og det er en investering, der giver øget ejendomsværdi.

Hvis taget på din ejendom er i god stand i dag, kan det være tilstrækkeligt med en tagrenovering. Med en tagrenovering udskifter vi de dele af taget, der er nødvendige for at få et tæt og sundt tag. Du kan også vælge at få lagt isolering ind, og med det genindførte håndværkerfradrag er der faktisk mulighed for at trække op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden fra i skat, hvis du laver isolering, der reducerer energiomkostningerne. Samtidig vil du kunne mærke det på din varmeregning fra første dag. Læs mere om hvilke udgifter, du kan trække fra på SKATs hjemmeside.

DO-MO Entreprise rådgiver dig gerne om, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for netop dit tag, så du får den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit budget.

Vi kører ud hver dag for at lægge nyt tag og lave tagrenovering i København og hele Storkøbenhavn. Lad os komme forbi for at se på dit tag og give dig kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud på det, dit tag trænger til. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 71 99 71 41.

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer