Renovering af hus, tag og badeværelse i København | Vi går op i kvalitet
renovering

Totalrenovering

Hos DO-MO Entreprise går vi op i kvalitet.
Vi samarbejder derfor med en række af de bedste råvareleverandører.

På den måde er vores håndværkere sikre på at kunne levere et godt resultat hver gang.

Ring på tlf. 71 99 71 41

Vi udfører

Badeværelse

Skal badeværelset have den helt store tur? Vi sætter gerne VVS’eren, maleren og mureren i gang med dit projekt. Kontakt os så vi kan få en snak om dine ønsker – både det generelle tema og hvis du har særlige ønsker til bestemte materialer.

Køkken

Er det dit køkken, der står for tur? Mulighederne er mange for at skræddersy dit nye køkken lige efter dine behov og din stil. Køkkenet er et vigtigt rum. Alle skal have lyst til at være der – både til at lave måltider og til at bruge det som hjemmets centrale mødested.

Facade

En facaderenovering omfatter både døre, murværk og dekorationer. DO-MO Entreprise kan tilbyde din facade hele turen. Vi har håndværkere med særlig ekspertise til hver en nødvendig opgave.

Hvad skal man som privatperson være forberedt på, når man går i gang med en totalrenovering af eget hus?

Hvad bliver folk oftest overraskede over ved større renoveringsprojekter?

Hvorfor skal du vælge DO-Mo Entreprise til renovering af dit hjem?

Priseksempler på renoveringsopgaver

Vi renoverer alle typer boliger – og vi påtager os både små og store renoveringsopgaver. Vi påtager os alt fra at renovere et enkelt værelse til en hel lejlighed eller villa. Det vil sige, at uanset om du skal have istandsat en stue i dit rækkehus eller om du lige har købt dit første parcelhus og vil totalrenovere det hele, inden du flytter ind – så er vi det rette firma til opgaven!

Vi laver rigtig mange totalrenoveringer, hvor vi håndterer alt fra kælder til tag.

Indendørs laver vi især rigtig mange nedsænkede gipslofter og nye køkkener.

Udendørs laver vi hos Do-Mo ofte nye hegn og nye terrasser.

Man skal have lavet sig en projektbeskrivelse, inden selve renoveringsprojektet sættes i gang. Det vil sige, at man sammen med en arkitekt skal forberede beskrivelser og tegninger af hele projektet. Har du ikke selv kontakt til en arkitekt eller føler det uoverskueligt at skulle vælge en, så hjælper vi dig gerne ved at tage kontakt til en af vores faste samarbejdspartnere. Det vigtigste er, at det føles – og er – trygt for dig som kunde. Du skal lave projektbeskrivelse og tegninger for at føle dig sikker på, hvad vi har aftalt. På den måde mindsker vi mest muligt risiko for forvirring, misforståelser og ekstra-regninger.

Ud over projektbeskrivelsen er det også vigtigt at være forberedt på, at det ikke er hensigtsmæssigt at bo i den ejendom, der skal renoveres. Det er ikke nemt med en hverdag, hvor alt er pakket væk og hjemmet er fyldt med håndværkere hver dag. At bo i et hjem, som er i gang med en større renovering, er til at blive ”skør i hovedet af” – så vi råder altid vores kunder til at sørge for at finde en anden bolig, imens renoveringen står på.

Uden tvivl skjulte skader. Det vil sige skader som ikke var tydelige, før man gik i gang med projektet. Deraf navnet ”skjulte skader” – de var ikke synlige før man begyndte at rive gulvet op, rive loftet eller væggen ned – eller afmontere køkkenet…

Typiske eksempler på skjulte skader er fx rådnede strøer under gulvet, råd eller skimmelsvamp inde bag vægge eller gamle stofledninger. Det, der især kommer bag på mange kunder er, at byggereglementet siger, at når man opdager bygningsskader eller områder, hvor nye regler er trådt i kraft, og man er i gang med at renovere, så SKAL man udbedre disse skader. Det, der især kan være svært i sådanne situationer er naturligvis, at det er en uforudset udgift.

Først og fremmest, og det gælder alle typer byggeopgaver, skal du vælge os hos Do-Mo Entreprise, hvis det er vigtigt for dig med tillid til din entreprenør og du ønsker en konkurrencedygtig pris. De to elementer af alle typer opgaver, er det vi sætter allerhøjst – tillid og en god pris. Vi opnår vores kunders tillid ved bl.a. at sørge for, at de kun har én kontaktperson – når først vi har påtaget os din opgave, så er der kun en person du har kontakt med i resten af processen. Dette gælder uanset, om det er en mindre renoveringsopgave eller en stor og gennemgribende totalrenovering.

Andre grunde til at vælge Do-Mo Entreprise er naturligvis, at vi har mange års erfaring med vores fag – samtidig med at vi er en moderne virksomhed. Vores indstilling er også, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Vi påtager os alle slags opgaver inden for al slags byggeri, ligegyldigt om du skal have lavet ny terrasse i din have, en gennemgribende renovering af din nyerhvervede villa eller have lavet nedsænkede lofter på 4. sal.

Her er et par priseksempler, så du kan få en fornemmelse af vores prisleje og hvad du kan forvente. Hvis du ønsker et tilbud, skal du endelig kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon – begge dele finder du her.

Nyt tag: Fra 2.100 kr. per færdig m2 alt inkl. + moms

Ny tilbygning: 15.000 kr. per færdigbygget m2 + moms – dog forbehold i forhold til materialevalg

Totalrenovering af villa / lejlighed / rækkehus: Priser fra 350.000 kr. – afhængigt af bl.a. antallet af m2 på den pågældende ejendom

Terrasse: Fra 700 kr. per m2 (trykimprægneret træ) + moms

Raftehegn: Priser fra 650 kr. per meter inkl. levering af materialer og montering + moms

HVAD SYNES DÚ OM VORES ARBEJDE?

Vi går utrolig meget op i vores arbejde, og derfor bliver vi også glade når vi får en anmeldelse.
Tryk på knappen hvis du har lyst til at give en anmeldelse.

 

GIV ANMELDELSE

Se udvalgte referencer

Se alle referencer